top of page
Ara

ONLİNE PSİKOLOG - ONLİNE TERAPİ










ONLİNE PSİKOLOJİK DESTEK FAYDALI MI?


Online Psikolojik destek faydalı ve gerekli çevresel koşullar sağlandığı takdirde yüz yüze terapiden hiçbir farkı yoktur. Terapi, bir bilgisayar ekranı karşısında, sakin bir ortamda, cep telefonu gibi başka uyaranların kişinin etrafında olmadığı bir şekilde yapmalıdır. Günümüzde mesajlaşarak, cep telefonundan bağlanarak yapılan terapi adı altındaki görüşmeler ise tamamen yanlış ve etik değildir. Bu tarz terapi yaptığını iddia eden kurum ve şahıslar belki sizi anlık olarak rahatlatsa da aslında problemi daha kötü bir noktaya getirdiği gibi geriye dönüp baktığınızda kişi zaman ve parasının boşa gittiğini görmektedir.


EN İYİ ONLİNE TERAPİ


En İyi Online Terapi kesinlikle bilgisayar üzerinden görüntü ve sesin kesintiye uğramadığı şekilde gerçekleşmektedir. Mesaj ya da başka dikkat dağıtan şeylerin olduğu iletişim ile uygulandığı iddia edilen terapiler yanlıştır.


ONLİNE TERAPİ İŞE YARAR MI


Evet, online terapi işe yarar ve fayda sağlar. Ancak bunun için gerekli fiziksel koşul ve ortam sağlamak gerekmektedir.


ONLİNE TERAPİ ÜCRETİ NE KADARDIR

Online Terapi ücretleri psikoloğun deneyimi, uzmanlığı ve çeşitli etmenlere göre değişmektedir. Online Psikolog fiyatları kişinin yetkinlik anlamında psikolog olmasının yanı sıra psikoterapist olması seans ücretini yükseltmektedir.


EN İYİ ONLİNE PSİKOLOG


En iyi online psikolog için aslında bakmanız gereken psikologun biyografisinde mesleki yetkinliği, ne kadar pratikte seans gördüğü ve danışan memnuniyetidir.


ONLİNE PSİKOLOG TAVSİYE

Online Psikolog Tavsiyesi için yıllardır yurtdışı ve yurtiçinde belirli nedenlerele yüzyüze terapi alamayan yetişkin ve ergen bireylere Uzman Klinik Psikolog & Psikoterapist Ceren Tatar hizmet vermektedir.
Seanslara Dair Detaylı Bilgi ve Randevu İçin; 1) Psikolojik Danışmanlık Merkezini aramak için tıklayabilirsiniz 2) Aşağıda bulunan forma iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. ​​(Yurtdışında yaşayan danışanlarımızın iletişim formu doldururken kendilerini arayabileceğimiz bir Whatsapp Call numarası bırakmalarını rica ediyoruz)
27 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page