top of page
Ara

OKB'nin Tedavisi Bulundu (Güncel 2024)

OKB (Takıntı) tedavisine dair en güncel bilgiler, ''OKB'nin tedavisi Bulundu Mu'' sorusu yıllarca ila tedavisi gören, sayfalarca kitapçık okuyup takıntıya dair video izleyen takıntı hastalığındankurtulmak için onlarca yol deneyen kişilere doğrı bir yol göstergesi...


OKB tedavisi görmemiş veya sadece ilaç tedavisi yıllarca ilerlemiş takıntı hastalığına sahip bireyler OKB'de ilaç tedavisinin ya da kendilerini rahatlatma biçimlerinin sorunu çözmediğini farkındadır. Ancak OKB doğru tedavi ile iyileşir. Devamı için yazımızı okuyabilirsiniz.



Başlık #: OKB'nin Tedavisi Bulundu



 


OKB'NİN TEDAVİSİ BULUNDU MU?


OKB'nin tedavisi evet, bulundu. Obsesif Kompulsif Bozukluk için ilaçsız en iyi tedavi Psikanalitik Psikoterapi alanında uzman bir psikolog ile takıntıların altındaki bilinçdışı ruhsal çatışmalar terapide çalışılmalıdır. Bu süreçten belirli nedenlerden dolayı uzak kalan takıntı hastalığı olan kişiler bazen yıllarca tedavi görmediği gibi yanlış tedavi yöntemleri içerisinde takıntı hastalığının ilerlemesine engel olamaz. Böyle durumlarda terapi sürecinin ve kişinin hayat kalitesinin biraz toparlanması adına 'ilaç tedavisi' destekleyici olmaktadır. Unutmamak gerekir ki; ilaç tedavisi takıntı hastalığını çözmez, sadece rahatlatır.



3.045 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page