top of page
Ara

İstanbul'da Psikolog Seans Ücretleri Nedir

Psikolog Ücretleri: İstanbul, Avrupa ve Anadolu Yakası psikolog fiyatları, ortalama psikolog ücretleri, psikolog ve psikoterapist seansları ve online psikolog ücretleri ile ilgili bilmeniz gereken her şey


İstanbul Psikolog ücretleri 2022 yılında psikologun yetkinliği, aldığı eğitimler, yüksek lisans ve doktorasını yapmış olması, ayrıca psikoterapist olması ya da bulunduğu konum itibariyle giderlerini baz aldığımızda kendi içlerinde değişknelik göstermektedir.


İstanbul Psikolog Seans Fiyatları ortalama 250 TL ile 1500 TL arasında yukarıda bahsedilen faktörlere göre değişmektedir.


PSİKOLOG SEANS FİYATLARI


Psikolog fiyatlarını belirleyen en önemli faktör psikologun kendi kariyer ve eğitim hayatında kendisine kattıklarıyla, tecrübeyi doğru birleştirmesi ve bunun sonucunda kendisine başvuran danışanlarıının memnun ayrılmasıyla bir nevi kaşesini arttırmasıdır. İyi bir psikolog aynı zaman da seans ücretlerinin de artması anlamına gelmektedir. Diğer bir faktör de yukarıda belirtildiği gibi psikoloğun ofisinin bulunduğu lokasyon ve değişkenlik gösteren giderleri belirleyicidir.



Başlık #1: Online Psikolog Fiyatları

Başlık #2: Online Psikolog Seans Ücretleri

Başlık #3: Anadolu Yakası Psikolog Fiyatlari

Başlık #4: Kadıköy Psikolog Fiyatlari





 

Online Psikolog Fiyatları


Online Psikolog fiyatları aslında her psikologun kendi belirlediği bir sisteme dayanmaktadır. Bazı psikologlar online seans ücrtelerini yüzyüzeye göre daha düşük tutmaktadır. Bazı psikologlar ise verdikleri hizmetin ve kalitesinin online terapilerde daha az olmadığından seans ücretlerini her iki şekilde de aynı tutmaktadır. İstanbul Psikolog fiyatlarında olduğu gibi online psikologlarda da bir çok faktör etkili olmaktadır.


Online Psikolog Seans Ücreti


Online psikologların seans ücretleri ortalama 150 TL ile 1000 TL arasında değişmektedir. Ancak pandemi ile online haline gelen terapiler belirli bir kurum tarafından denetlenmediğinden mesleki etiğin dışında mesajlaşarak ya da chat ile yapılan 'online terapi' adı altında çok daha ucuz fiyatlarla çalışan psikologlar vardır. Daha uygun ve cazip gözükse de bu tarz psikologlar etik davranamdığı gibi uzun vadede paranızı ve zamanınızı bir nevi çalmaktadır.


Anadolu Yakası Psikolog Fiyatları


Anadolu yakası'nda çalışan psikologların fiyatları Türkiye ortalamasına göre İstanbul'da olduklarından daha yüksektir. Ancak Anadolu Yakası'nda her semtte çalışan psikologun ücreti kendi içerisinde değişmektedir. Örneğin Kadıköy bölgesinde çalışan bir psikologun giderleri ile Anadolu Yakası sınırlarının daha uzağındaki bir semytte çalışan psikologun giderleri aynı değildir. Ayrıca daha iyi olan psikologlar Anadolu Yakası'nın belirli semtlerinden olan İstanbul'un Kadıköy ilçesi ve çevresinde daha yoğun olmaktadır.

1.191 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page